Quina animalada

Quina animalada

Quina Animalada és una associació animalista que lluita per la defensa i protecció dels drets dels animals, en qualsevol context i situació, apostant per una convivència sostenible i respectuosa entre els éssers vius de la terra.
Som moltes les petites associacions que, en base a una necessitat, treiem urpes i ullals per aconseguir millores en les ordenances municipals dels nostres pobles. El 2014 a Sencelles teníem una ordenança molt pobre respecte protecció animal, així que ens vàrem constituyen com a Quina Animalada per a unir force i realitzar tasques de concienciació a CEIP Can Bril, així com benestar animal a l’Ajuntament. Es va iniciar, también, un conveni amb Baldea (Plataforma balear per a la defensa dels animals) i, en aquell any, es van realitzar més de cent castracions.
Durant aquests anys, hem donat support a particulars i persones voluntàries que col·laboren desinteressadament ocupadot-se de colònies i acollida d’animals, presentació de denúncies per maltractament animal, legalització de les colònies del Punt verd de Sencelles i Biniali, centenars de difusions a Facebook d’animals perduts/trobats en el poble i zones pròximes, adopcions, acollides, etc.
Gràcies a les trobades i esdeveniments que anem realitzant durant l’any, donacions de particulares i empreses, així com col·laboracions amb centres veterinaris, podem seguir endavant.
T’apuntes?

 

 Quinaanimaladasencelles@gmail.com

 https://quinaanimalada.com/

Colabora con nuestro grupo de teaming

Facebook

Instagram

clients
💬 ¿Necesitas ayuda?
Escanea el código